estàs a:   inici  ·  serveis  ·  disseny web
disseny webL'èxit de qualsevol projecte a Internet passa per tenir cura cadascun dels processos del desenvolupament. A Artimedia tenim àmplia experiència en el disseny web des de l'inici del concepte fins a la seva completa implementació. Durant el procés tenim en compte que avui dia no n'hi ha prou amb tenir un lloc web, sinó que aquest ha d'atreure visites i ser accessible per al màxim nombre d'usuaris.

El procés consta de diverses fases: l'estudi inicial del projecte on experts contactaran amb vostè per conèixer les seves necessitats i requeriments, assessorant-lo en la millor direcció fins a la finalització del projecte. Un cop les bases del projecte estan establertes, un equip especialitzat s'encarregarà del desenvolupament del projecte, realitzant un disseny professional a mida i realitzant un estudi d'usabilitat i compatibilitat amb els diferents dispositius on es visualitzarà la web. Un equip de programadors desenvoluparà tota la tecnologia necessària per que el seu lloc web tingui totes les funcionalitats requerides.

Un cop acabat el projecte nostre equip de màrqueting en línia s'encarregarà de fer visible la seva web als seus potencials clients.

L'acompanyem i assessorem en tot moment, el nostre objectiu és l'èxit del seu negoci.

Solicite presupuesto

Contacte con nosotros

més exemples