Programari de Gestió

Amb els nostres serveis de programari de gestió t’ajudem a automatitzar processos i gestionar el teu negoci de forma més eficient, implementant eines digitals per augmentar la teva competitivitat.

SEO

Treballem per millorar el teu posicionament web seo en els resultats de cerca de Google, aplicant les millores tècniques necessàries i orientant estratègicament el contingut de la teva web. Tot mesurable, concret i evident: sense alquímies, dreceres ni trucs.

SEM

Gràcies a l’implementació de campanyes SEM, donem més visibilitat a la teva marca i als teus productes en els cercadors per connectar la teva empresa amb el teu públic objectiu, invertint el mínim per aconseguir els teus objectius comercials.

Comunicació Digital

La comunicació digital et permetrà crear, orientar i comunicar el teu missatge a qui t’interessa que ho vegi, ho entengui i ho recordi.

Marketing digital

Buyer persona, lead generation, inbound content … cada vegada hi ha més termes, però no tots ajuden a entendre’ns. A Artimedia creiem que vendre mai ha estat fàcil i per això no caldria fer-ho encara més complicat.

Webs corporatives

La teva web corporativa serà accessible des de qualsevol dispositiu, completament funcional i sempre a l’abast de el públic potencial de cada producte i servei.

Cursos e-Learning SCORM

Artimedia ofereix solucions en el desenvolupament de cursos e-learning compatibles amb plataformes SCORM per cobrir les necessitats de formació dels seus clients.

eCommerce

Ja es digui e-commerce o e-tailing, el B2C 100% digital no sembla que hagi de parar de créixer i créixer. A Artimedia ho hem estat vivint i treballant des de fa gairebé 20 anys.

Desenvolupament d’Apps

Consulta sense compromís al nostre equip de desenvolupament d’apps i sobre els teus reptes comercials i organitzatius al món mobile.