Cursos e-Learning SCORM

Artimedia ofereix solucions en el desenvolupament de cursos e-learning compatibles amb plataformes SCORM per cobrir les necessitats de formació dels seus clients.

CONTACTA`NS
Cursos de e-learning SCORM

Desenvolupem cursos online adaptats a la teva empresa

La formació online (e-learning) s’ha incrementat en els últims anys, sobretot des de l’any 2020, quan el creixement ha estat molt més significatiu. Les organitzacions, tant públiques com privades, s’han hagut d’adaptar a una nova manera de generar contingut formatiu per als seus empleats.

La diversitat de formació online (e-learning) que es duu a terme actualment a les empreses ha beneficiat tant a aquestes com als mateixos treballadors. Això ha significat una millora en la gestió del temps i dels mateixos recursos empresarials.

A Artimedia treballem en contacte directe amb el client per a conèixer la seva necessitat formativa. Segons el material aportat, fem una proposta de digitalització. 

Els cursos e-learning desenvolupats per Artimedia són compatibles amb l’estàndard Scorm, realitzats a mida o amb eines d’autor com Articulate, Elucidat, Esasyprof, entre altres, adaptant-nos a la necessitat específica de cada empresa. 

Les formacions resultants són compatibles amb les plataformes LMS dels clients (Moodle, Canvas, Docebo, iSpring, Talent LMS, Litmos, etc.).

A Artimedia som conscients d’aquesta nova realitat i oferim solucions en el desenvolupament de cursos online per cobrir les diferents necessitats dels nostres clients com:

 • Adaptació del contingut propi al nou recurs formatiu online (digitalització).
 • Desenvolupament de la formació a mida adaptada a necessitats puntuals o píndoles formatives (llançament de nou producte per a la xarxa comercial, canvis legislatius o fiscals, etc.).
 • Formació recurrent (onboarding o protocol per a nous empleats, riscos laborals, coneixement del know-how en noves seus o franquícies, etc.)
 • Formacions adaptades on els empleats gestionen el temps d’aprenentatge.
 • Informes de l’evolució de cada empleat en la superació i enteniment de la formació.
 • Contingut interactiu, activitats dinàmiques i innovadores amb l’ús de gamificació, àudios, vídeos o infografies, a més de qüestionaris de superació.
 • Actualitzacions de contingut.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a plantejar-nos les necessitats formatives de la teva organització.

Trobarem junts la millor solució formativa per a fer créixer al teu equip.

Vols parlar amb nosaltres sobre el teu projecte?
Vols saber com et podem ajudar?

Contacta'ns

Reptes? Projectes? Parlar és gratis i al cafè et convidem nosaltres. Sense compromís, és clar

Logo localización - Artimedia

ARTIMEDIA

Pujades, 68-72 1.4
Poblenou - 08005 Barcelona (Spain)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

  He llegit i accepto la politica de privacitat.

  * Camps obligatoris.