e-Learning

Desenvolupem cursos per a e-Learning compatibles amb plataformes SCORM. Impulsa la formació de la teva plantilla amb cursos online a la mida de les teves necessitats.

Configurem plataformes de formació online a mida de les necessitats del teu equip i de la teva empresa, compatibles amb l’estàndard SCORM d’educació online.

CONTACTA`NS
Cursos de e-learning SCORM

Podràs agilitzar el procés de formació específica que requereixi en cada moment el teu equip i fer-lo més dinàmic, avaluable i didàctic. A més, vam crear les unitats didàctiques de formació digital necessàries segons les necessitats de la teva empresa, amb una aproximació interactiva i lúdica per augmentar el seu potencial didàctic.

Si ja disposes del material formatiu necessari per als teus cursos en formats offline, digitalitzem i adaptem tot el contingut per la teva plataforma en línia, actualitzant la didàctica als nous usos i recursos tecnològics, també per a mòbil.

  • Instal·lem la plataforma d’e-learning Moodle i l’adaptem a la imatge corporativa de la teva organització. Així, podràs millorar significativament el seguiment, comunicació i avaluació de l’alumnat.
  • Optimitzem i agilitzem els procediments d’adaptació de les persones recentment incorporades a l’empresa amb cursos SCORM a mida i interactius, amb qüestionaris digitals, jocs i exercicis didàctics en vídeo.
  • Desenvolupem cursos amb l’estàndard internacional d’educació en línia SCORM, compatibles amb qualsevol plataforma d’educació en línia o LMS (Learning Management Systems). Així, impulsem la formació tècnica dels equips de treball adaptant-la a les necessitats de l’empresa.

Pioners de l’e-Learning a Barcelona des de l’any 2001, a Artimedia aportem la nostra experiència en el desenvolupament de plataformes educatives digitals per apropar continguts formatius a qualsevol persona en qualsevol lloc perquè creiem en l’educació i la formació com a motor de progrés i el desenvolupament sostenible .

Posa’t en contacte amb nosaltres per plantejar-nos les necessitats formatives de la teva organització. Ens encantarà trobar la millor solució digital per ajudar a créixer el teu equip.

Vols parlar amb nosaltres sobre el teu projecte?
Vols saber com et podem ajudar?

Contacta'ns

Reptes? Projectes? Parlar és gratis i al cafè et convidem nosaltres. Sense compromís, és clar

Logo localización - Artimedia

ARTIMEDIA

Pujades, 68-72 1.4
Poblenou - 08005 Barcelona (Spain)

Logo mail- Artimedia

CONTACTAR

(+34) 93 309 35 47

[email protected]

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.