Gaes eShop

Sentir bé és viure millor. Per l’oïda ens entren les emocions, la banda sonora de la nostra vida. Gràcies a l’oïda podem comunicar-nos, escoltar música i gaudir dels sons de la natura. 

Motius més que suficients perquè tinguem cura d’aquest tresor que és el nostre sistema auditiu. GAES i Amplifon van impulsar, fa més de 70 anys, dos projectes amb un objectiu comú: cuidar la nostra audició. Amb la unió de les dues marques avui en dia GAES – Amplifon compta amb més de més de 700.000 clients. És la xarxa de centres auditius més gran tant a nivell nacional com internacional.

A Artimedia encarem la renovació del web corporatiu de GAES-Amplifon conscients del repte que suposava crear el seu primer comerç electrònic i integrar-lo amb el seu ERP corporatiu (també conegut com a Sistema de planificació de recursos empresarials). En una empresa amb més de 750 centres repartits per tot el territori, aquesta integració havia de funcionar com un rellotge, i era essencial que aquests centres fossin localitzables i identificables pels usuaris del web amb absoluta comoditat. O com un audiòfon d’última tecnologia, en aquest cas!

gaes.es

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.