Sonisord

Sonisord Centre Auditiu va començar la seva activitat a Barcelona fa més de cinquanta anys creant un laboratori especialitzat en la reparació d’audiòfons multimarca, convertint-se així en el primer taller -no fabricant- a nivell nacional. Avui dia Sonisord és un dels pocs centres auditius amb laboratori audiològic propi que disposen de servei tècnic propi de reparació d’audiòfons multimarca i taller propi de fabricació de motlles a mida: un autèntic referent al sector.

L’equip humà de Sonisord és realment fantàstic i creuen autènticament en la seva filosofia: millorar la qualitat de vida de les persones amb pèrdues auditives amb l’objectiu de millorar la comunicació del pacient segons les necessitats. A Artimedia vam rebre el seu encàrrec de renovar integralment la seva web i desenvolupar el seu primer e-commerce com una manera de participar d’aquesta filosofia, i apropar el bon servei i experiència de Sonisord al màxim de persones.

A més a més de desenvolupar la seva web i e-commerce, vam optimitzar els continguts per a SEO i vam implementar campanyes de Google Ads específiques per a tots els seus serveis amb un radi d’acció local o estatal segons el tipus de servei: taller o centre audiològic. Avui la web està rebent al voltant de 4 vegades més de tràfic que la seva versió anterior, i Sonisord està veient com la seva activitat creix en proporció.

sonisord.com

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.