Escoles Pérez Iborra

L’Escola Pérez Iborra és una institució en el món de l’educació situada al cor Barcelona. Treballa des de fa més de 80 anys, dirigida per tres generacions d’entusiastes de la pedagogia per a la formació integral (humanística, científica, cívica …) de noies i nois de la ciutat comtal, sempre atenta a estar a el dia de les corrents pedagògiques més actuals i funcionals.

A Artimedia els ajudem a actualitzar la seva comunicació digital. Darrerament, renovant completament la seva web, tenint en compte que l’Escola Pérez Iborra ofereix la totalitat de l’itinerari educatiu i formatiu des dels 3 fins als 18 anys. Això implica que l’escola té molt a dir de tots els seus cursos a tota la seva comunitat educativa ia les futures famílies interessades en el seu projecte educatiu. Havíem d’instalar un CMS molt usable que els permeti ser autònoms en l’actualització de la web, i per això vam escollir treballar des WordPress.

La jerarquia de continguts, l’organització dels apartats i subapartats, la velocitat de càrrega i la facilitat per trobar la informació en un màxim de dos clics van ser els reptes de major importància en aquest projecte, sense descuidar el disseny, que havia de ser actual però sense perdre l’essència de les seves arrels.

Ens agrada pensar que a Montserrat Pérez Iborra, la primera dona en llicenciar-se en Ciències a la Universitat de Barcelona i fundadora de l’escola en 1939, li hauria encantat la web de la seva escola.

pereziborra.com

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.