Filafil

Filafil és una empresa familiar dedicada al món tèxtil amb un gran prestigi i una llarga tradició. Nascuda a finals dels anys 40, sempre ha estat ubicada a la ciutat de Barcelona. Després de molts anys venent els seus productes en les millors botigues de roba masculina, el 1981 va obrir les portes la seva pròpia botiga al barri barceloní de Sant Andreu.

Naturalment, arribat el moment van pensar a obrir també el seu aparador digital i van confiar en nosaltres per encarar el projecte. Vam dissenyar una completa botiga on-line per a les diverses col·leccions de pantalons pertanyents a la marca Meyer, posant una atenció especial a la perfecta visualització del producte en qualsevol dispositiu (mòbil, portàtil, etc.) És una botiga simple i clara en la qual podem accedir de manera còmoda a totes les diferents col·leccions, ja sigui per temporada o per material.

En Filafil sempre han tingut molta cura en l’elecció dels teixits i l’elaboració de les peces i, per a nosaltres, era un repte molt estimulant fer la seva web corporatiu seguint “el millor patró”.

filafil.net

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.