Massó

COMERCIAL QUÍMICA MASSÓ, SA és una companyia fundada el 1960 que distribueix especialitats químiques a nivell industrial en diversos sectors com alimentació, agrícola, jardineria i sanitat ambiental. Gràcies al seu coneixement dels conreus mediterranis, desenvolupen matèries actives noves com fungicides, insecticides, herbicides, etc. Tant de síntesi química, com d’origen biològic que s’adapten a les noves exigències en matèria mediambiental, ecotoxicològica i de seguretat i higiene alimentària, de la Unió Europea.

Per a Massó vam desenvolupar una eina digital en format App a mida, que permet als seus clients optimitzar l’ús dels seus productes fitosanitaris calculant en tot moment la dosi exacta de producte a partir del mesurament de feromones en els seus camps.

A més d’útil a nivell tècnic, l’App ajuda a economitzar l’ús d’un producte ja de per si responsable a nivell mediambiental, i millora la imatge de marca de Massó en la mesura que l’usuari l’associa amb les noves tendències en recursos digitals.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

    He llegit i accepto la politica de privacitat.

    * Camps obligatoris.